01 Jun 2015

MINYAK AIR MANI GAJAH BETINA
  
 MINYAK MANI GAJAH BETINA  (RM 400) 

*** BOLEH DITEBUS OLEH MUSLIM DAN NON MUSLIM

UNTUK TEBUS, SILA HUBUNGI 
018-2478722 atau labuemas@gmail.com
**Boleh Whats App
 |||

Minyak Air Mani Gajah Betina ini sememangnya diketahui mujarab sebagai pengasih, penunduk, pemikat, penarik, pemanis, kerahayuan, cepat jodoh, menaikkan nafsu berahi pasangan kepada pemakainya, melembutkan hati pasangan yang buas/nakal/degil, menjadikan pasangan tidak mahu orang lain melainkan pemakainya sahaja, menaikkan seri wajah, menyerlahkan aura diri dan menaikkan wibawa diri, pelaris dan untuk kerjaya di sertakan dengan surah2 Al-Quran tertentu dan diasap serta ditapakan mengikut syarat2 nya.
Bila menggunakan minyak ini hendaklah yakin sepenuhnya tanpa ada rasa was-was yang  mana minyak ini akan mujarab dgn izin Allah SWT.
Bagi muslim hendaklah dalam keadaan  badan bersih dari hadas besar dan baca Bismillahhirrahmanirrahim dan selawat ke atas Nabi Muhammad SWT sebanyak 3 kali sebelum menggunakannya.

Bagi Non Muslim pula cukuplah badan bersih ketika nak guna minyak ini.

*** MAHAR MINYAK MANI GAJAH BETINA INI RM400 SEBOTOL.


*** JIKA BERMINAT UNTUK MENEBUS MINYAK INI PELANGGAN PERLU BERI MAKLUMAT NAMA SEPERTI NAMA PENUH PELANGGAN, NAMA IBU KANDUNG PELANGGAN DAN JUGA NAMA PENUH ORANG YANG DIHAJATKAN JIKA ADA. JIKA ADA NAMA IBU ORANG TERSEBUT BOLEH BAGI. JIKA TIADA, TIADA MASALAH. SAYA PERLUKAN MASA 1-2 MALAM UNTUK SEDIAKAN DAN ASAPKAN MINYAK SEBELUM BOLEH DIPOSLAJU ATAU PENYERAHAN BY HAND.


*** UNTUK TEBUS MINYAK INI BOLEH HUBUNGI 018-2478722 ATAU EMAIL  labuemas@gmail.com


*** MINYAK INI JUGA BOLEH DIPOS KELUAR NEGARA MELALUI POS DAFTAR(REGISTER POST) KE NEGARA2 ASIA, EROPAH DAN TIMUR TENGAH.


*** UNTUK POSLAJU, ALAMAT LENGKAP RUMAH ATAU PEJABAT DIPERLUKAN, POSLAJU AKAN SAMPAI DALAM JANGKAMASA 1-3 HARI BEKERJA MENGIKUT KAWASAN. NO TRACKING CODE POSLAJU AKAN DIBERIKAN SELEPAS SELESAI URUSAN POS SEBAGAI RUJUKAN.

UNTUK PENYERAHAN BY HAND DI AREA KUALA LUMPUR/SELANGOR BOLEH HUBUNGI SAYA TERLEBIH DAHULU UNTUK SET TEMUJANJI. 

*** PERINGATAN - SILA BERHATI-HATI DENGAN MINYAK-MINYAK TIRUAN DARIPADA BLOG-BLOG LAIN YANG MANA TELAH MENYALIN AYAT-AYAT DAN GAMBAR MINYAK DARIPADA BLOG INI DAN MENJUAL SEMULA DENGAN HARGA YANG MURAH ATAU TERLALU MAHAL. PIHAK KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB DIATAS PENIPUAN TERSEBUT. SILA BERHATI-HATI.

DAN JUGA, PIHAK KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAU ADA KENA MENGENA JIKA ANDA DITIPU OLEH BLOG-BLOG ATAU PENJUAL DARIPADA TEMPAT LAIN. HARAP MAKLUM.

*** PERLU DIKETAHUI, MINYAK2 INI WALAU PUN PADA DASARNYA NAMANYA SAMA TETAPI JIKA TUAN-PUAN MENEBUSNYA DARI PIHAK LAIN JANGAN BERTANYA TENTANG CARA GUNA, PANTANG LARANG ATAU CARA UNTUK MENJAGANYA DARI PIHAK SAYA, SILA BERHUBUNG DAN TANYA DARI PIHAK YANG MEMAHARKAN KEPADA ANDA. INI ADALAH KERANA ASAL USUL PENJAGA MINYAK, CARA DAN BAHANNYA BUATANNYA TIDAK SAMA. HARAP MAKLUM. 

TERIMA KASIH.

WALLAHUALAM


|||