01 Jun 2015

TERAS SULUR BERTAM
     KAYU SULUR BERTAM

UNTUK TEBUS, SILA HUBUNGI 
018-2478722 atau labuemas@gmail.com
***Boleh Whats App
 |||

KAYU SULUR BERTAM INI ADALAH STOK TERBARU DARIPADA KAYU SULUR BERTAM YANG ASLI DAN BERKUALITI TINGGI. KAYU-KAYU INI JUGA DICANAI DAN DIUKIR TANGAN 100% TANPA TAMBAHAN APA-APA JENIS SADURAN LUAR UNTUK MENJAMIN MUTU DAN KEBERKESANAN KHASIATNYA.

KETEBALAN DAN KEKUKUHAN KAYU INI JUGA DIJAMIN. BOLEH LIHAT GAMBAR. KAYU INI TIDAK DIPOTONG NIPIS-NIPIS. OLEH DEMIKIAN MAHAR KAYU INI LEBIH TINGGI SEDIKAT DARIPADA PIHAK LAIN KERANA KUALITI DAN KETEBALAN KAYUNYA. 

MAHAR BAGI SEBIJI KAYU PERMATA SULUR BERTAM INI SAMA ADA BULAT ATAU 4 SEGI ADALAH RM100 BAGI SEBIJI. TERMASUK KOS POSLAJU.

JIKA UNTUK KAYU YANG BELUM DICANAI BERUKURAN 6-8 INCI MAHARNYA RM250. TERMASUK POSLAJU. KAYU YANG BELUM DIPOTONG INI SESUAI SEBAGAI KAYU PEMBISA, UNTUK PUKULAN PERTAHANKAN DIRI ATAU PUKUL BINATANG/SERANGGA LIAR. BOLEH JUGA BUAT AIR RENDAMAN UNTUK MANDI BAGI KUATKAN TUBUH BADAN DAN HILANGKAN SAKIT-SAKIT BADAN DAN SAKIT SENDI. BOLEH JUGA RAWAT MASALAH KULIT.

Kayu Sulur Bertam ini khasiatnya sebagai pendinding diri dari makhluk zahir dan batin.
Kayu ini juga dikenali sebagai kayu pembisa kerana secara semulajadinya dapat menumbangkan lawan hanya dengan sekali pukulan tepat samaada dari sebatang panjang kayunya atau secara tumbukan dari kayu yang dipasang cincin.
Oleh demikian pemilik kayu atau pemakai cincin juga haruslah berhati-hati kerana takut terpukul anak bini secara sengaja atau tidak kesannya tetap sama, tapi jangan risau ada penawarnya. Penawarnya adalah secara merendam kayu atau cincin tadi di dalam segelas air masak kemudian boleh dibuat minum dan direnjiskan kemuka atau basuh muka orang tersebut dengan air tersebut. Ketika rendam kayu atau cincin itulah perlu baca selawat nabi dan al-fatihah terlebih dahulu.
Untuk merawat keracunan makanan, muntah-muntah atau cirit birit boleh juga direndam kayu atau cincin tadi seperti diatas.
Untuk sakit-sakit badan atau lenguh-lenguh badan atau sendi, kena bisa gigitan serangga juga boleh guna kayu ini. 
Penawar segala bisa kecuali  bisa ular.

*** UNTUK TEBUS KAYU SULUR BERTAM  INI BOLEH HUBUNGI 018-2478722 ATAU EMAIL  labuemas@gmail.com

*** KAYU SULUR BERTAM INI JUGA BOLEH DIPOS KELUAR NEGARA MELALUI POS DAFTAR(REGISTER POST) KE NEGARA2 ASIA, EROPAH DAN TIMUR TENGAH.

*** UNTUK POSLAJU, ALAMAT LENGKAP RUMAH ATAU PEJABAT DIPERLUKAN, POSLAJU AKAN SAMPAI DALAM JANGKAMASA 1-3 HARI BEKERJA MENGIKUT KAWASAN. NO TRACKING CODE POSLAJU AKAN DIBERIKAN SELEPAS SELESAI URUSAN POS SEBAGAI RUJUKAN.
UNTUK PENYERAHAN BY HAND DI AREA KUALA LUMPUR/SELANGOR BOLEH HUBUNGI SAYA TERLEBIH DAHULU UNTUK SET TEMUJANJI. 

*** PERINGATAN - SILA BERHATI-HATI DENGAN PRODUK TIRUAN DARIPADA BLOG-BLOG LAIN YANG MANA TELAH MENYALIN AYAT-AYAT DAN GAMBAR DARIPADA BLOG INI DAN MENJUAL SEMULA DENGAN HARGA YANG MURAH ATAU TERLALU MAHAL. PIHAK KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB DIATAS PENIPUAN TERSEBUT. SILA BERHATI-HATI.

DAN JUGA, PIHAK KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAU ADA KENA MENGENA JIKA ANDA DITIPU OLEH BLOG-BLOG ATAU PENJUAL DARIPADA TEMPAT LAIN. HARAP MAKLUM.

*** PERLU DIKETAHUI, PRODUK ATAU MINYAK2 INI WALAU PUN PADA DASARNYA NAMANYA SAMA TETAPI JIKA TUAN-PUAN MENEBUSNYA DARI PIHAK LAIN JANGAN BERTANYA TENTANG CARA GUNA, PANTANG LARANG ATAU CARA UNTUK MENJAGANYA DARI PIHAK SAYA, SILA BERHUBUNG DAN TANYA DARI PIHAK YANG MEMAHARKAN KEPADA ANDA. INI ADALAH KERANA ASAL USUL PENJAGA MINYAK, CARA DAN BAHANNYA BUATANNYA TIDAK SAMA. HARAP MAKLUM. 

TERIMA KASIH.

WALLAHUALAM


|||