29 Ogos 2014

TERAS SULUR BERTAMKAYU SULUR BERTAM

- UNTUK MAKLUMAN KENAIKAN HARGA KERANA BEKALAN STOK YANG SUSAH UNTUK DIDAPATI
- STOK BARU
- 100 % DICANAI TANGAN
- TERDAPAT DALAM SAIZ BULAT DAN 4 SEGI

UNTUK TEBUS, SILA HUBUNGI 
018-2478722 atau labuemas@gmail.com
**Boleh WhatsUp
 |||
                  
**Mahar untuk tebus bagi yang siap canai, sebiji bulat atau 4 segi adalah RM120. Harga termasuk kos poslaju

**Bagi kayu yang belum dicanai yang berukuran 7-8 inci panjang, maharnya RM 250. Harga termasuk kos poslaju. *Sesuai untuk buat air rendaman untuk mandi bagi menguatkan tubuh badan dan menghilangkan penyakit.


Kayu Sulur Bertam ini khasiatnya sebagai pendinding diri dari makhluk zahir dan batin.
Kayu ini juga dikenali sebagai kayu pembisa kerana secara semulajadinya dapat menumbangkan lawan hanya dengan sekali pukulan tepat samaada dari sebatang panjang kayunya atau secara tumbukan dari kayu yang dipasang cincin.
Oleh demikian pemilik kayu atau pemakai cincin juga haruslah berhati-hati kerana takut terpukul anak bini secara sengaja atau tidak kesannya tetap sama, tapi jangan risau ada penawarnya. Penawarnya adalah secara merendam kayu atu cincin tadi didalam segelas air masak kemudian boleh dibuat minum dan direnjiskan kemuka atau basuh muka orang tersebut dengan air tersebut. Ketika rendam kayu atau cincin itulah perlu baca selawat nabi dan al-fatihah terlebih dahulu.
Untuk keracunan makanan, muntah-muntah, cirit birit boleh juga direndam kayu atu cincin tadi seperti diatas.
Untuk sakit-sakit atau lenguh-lenguh badan atau sendi, kena bisa gigitan serangga juga boleh guna kayu ini. Penawar segala bisa kecuali  bisa ular.

Wallahualam....

**SILA BERHATI-HATI DENGAN BLOG2 TIRUAN YANG MENGGUNAKAN GAMBAR2 DAN JUGA KENYATAAN DARI BLOG INI YANG MANA MENJUAL MINYAK2 PALSU DENGAN MAHAR YANG LEBIH TINGGI ATAU TERLEBIH RENDAH. WALLAHUALAM.
|||